Onderweg naar Viedma en hotel - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Bertus en Gerhard - WaarBenJij.nu Onderweg naar Viedma en hotel - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Bertus en Gerhard - WaarBenJij.nu

Onderweg naar Viedma en hotel

Door: Team37

Blijf op de hoogte en volg Bertus en Gerhard

12 December 2011 | Argentinië, Buenos Aires

Na de bijeenkomst bij de Volvoclub Argentina .
de volgende morgen beetje laat vertrokken,lekker rustig in een lege zaal ontbeten je hebtb natuurlijk altij van die vroege vogels die al vervlogen zijn, Bertus is natuurlijk ook wel zon vroege vogel en moest ik natuurlijk wat tempo maken eindelijk in de auto met de garmin vooral dat laaste stukje van het woord we zaten op de verkeerde route niet alleen gelukkig Bernd uit Munschen was ook vvan de partij.
uiteindelijk naar wat zoeken en een paar uurtjes verlies toch nog de weg gevonden en op naar het zuiden. eenmaal aangekomen in Viedma 22;30 donker ooknog maareven rond gecrost ongeveer 1.5uur zoeken naar hotel fantastisch zon gar(min)uiteindelijk maar weer gekozen voor begeleiding door een vriendelijke taxi. gelukkig stond ons ete nog op ons te wachten en uiteindelijk rond 02;00 uur slapen .
s'morgen rond 08;30 ontbijd auto opgehaald ingeladen en opweg naar puerto Madryne onderweg nog een paar fotootjes gemaak vrij rechte weg zeer vlak maar goed te berijden, ok nog een tornadootje gehad ik zei nog tegen Bertus als we even opgelicht worden moet je niet schrikken Bertus lette natuurlijk hoofdzakelijk op de weg dus ik moet veel opnemen om af en toe een verslagje te maken maaar ik merk ook wel dat ik zoveel opneem dan moeten jullie als lezers hiervan af en toe dat ik terug schiet in een vorige dag.Het besef bigint nu pas een beetje door te dringen waar we aan begonnen zijn,de eerste motor van een deelnemer was al opgeblazen en binnen 15 uur vervangen en het team kon nog mee eten met het avond diner. een pluim voor het reparatie Team.
de volgend ochtend hebben wij afgezien om naareen schiereiland tegaan waar we konden knuffelen met zeeleeuwen we moeten nog een beetje wennen aan het rijden maar het gaat steeds beter.vandaag waren wij nummer 1 dus als eerste Team in Comodoro Rivadavia een Oliewin stadje in iedergeval plaats voor onze auto in de parkeerplaats van het hotel max 15 en kon ik nog even dit verhaaltje vertellen min of meer toch een beetje competietie
Groet de verteller van Team37

• 13 December 2011 - 12:16

Jurgen:

Gerhard, ik hoorde van Lea dat je gister op Skype zat. Ik zit op jurgen.luppes2 op skype, die moet je ff aanmelden.
    Tot horens

• 13 December 2011 - 20:32

Herman Hissink:

goed werk mannen. het gaat goed zover dat ik hoor. Misschien kan Ger. een paar punten en comma's in zijn verslag verwerken, Mijn nederlands word er niet beter op en al die leestekens helpen me om het "verslag" van de reis te ontcijferen. Hoop dat de rest van de reis zo goed verloopt als het begin. De groeten en veel geluk.

• 14 December 2011 - 09:54

Alex/Leticia Algra:

Dat jullie als eerste in Comodor Rivadavia aankwamen, kwam natuurlijk dat er maar èèn weg naar toe was, zodat jullie niet konden verdwalen. Gaan jullie nog naar Calafate, wel doen hoor. De bnus rijd er een paar uur over, anders gaan jullie toch met een vliegtuigje. Argentinie is zo mooi!!!!!!!!
    P.S als je nog vragen hebt kun je mij altijd mailen.

Saludos

• 14 December 2011 - 12:16

Margret:

Hallo globetrotter
    En.....vermaak je je nog een beetje.......
    Zo te zien wel!!!!!!!!!!!!!!
    Slecht weer hier.
    Groetjes

• 14 December 2011 - 13:42

Je Moeder:

Je moet je fatsoenlijk gedragen enkom heel terug met auto en je maat
    Groet uut oeken

• 14 December 2011 - 22:10

Margret:

HIHIHIHIHIIIIhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Ik lach me dood.........
    Zoeken jullie het maar mooi uit daar in die warmte.
    Wij maken coole kerstkransen.
    Ja ja Fien wordt crea bea als haar mannetje weg is...
    Als je wer thuis bent staat de hele mikmak vol met zelfgemaakte bloempotvrouwtjes-kleipoppetjes=
    borduurkaarten=boomgezichten enz enz

• 14 December 2011 - 22:14

Gerard:

Goed zo verteller en rijder!!
    Jullie beginnen het door te krijgen en ja hoor, als eerste binnen (stukje afgesneden?). Als het goed is zijn jullie nu in Chili, wordt het al heter daar? En nu op naar naar de zuidpunt Ushuaia om af te koelen.
    Je weet het: niet knuffelen, dan gaat het beter.

groet van de lezer van Team 37.

• 14 December 2011 - 22:20

Je Moeder:

Gerhard, kan je Bertus niet een beetje in de gaten houden. Want als het beest van huis is .........
    Ik hoor zo weinig van hem, dus zal ie het wel druk hebben en dat terwijl de auto het nog prima doet. Ik vertrouw het niets.

je moeder uut oekn